Op zoek naar Thuiswinkel Waarborg?

Thuiswinkel Waarborg
Thuiswinkel Waarborg Nationale-Nederlanden.
Klantenservice en contact Particulieren. Klantenservice en contact Particulieren. Nationale-Nederlanden heeft het Thuiswinkel Waarborg certificaat en voldoet daarmee aan een aantal belangrijke criteria op het gebied van financiële stabiliteit veiligheid wet en regelgeving en de gedragsregels van Thuiswinkel.org. Nationale-Nederlanden werd voor het eerst gecertificeerd op 5 februari 2014. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor webwinkels en geeft het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk uit.
Waarom kiezen voor Thuiswinkel Waarborg? Thuiswinkel.org.
Helaas kan iedereen een eigen keurmerk beginnen. Het is daarom belangrijk om te letten op de kwaliteit die een consumentenkeurmerk biedt en de betrouwbaarheid van de uitgevende organisatie. Het Thuiswinkel Waarborg is een van de weinige inhoudelijke keurmerken waar een webwinkel écht iets voor moet doen om het te verkrijgen. Als belangenbehartiger heeft ons keurmerk als doelstelling het bevorderen van het vertrouwen in kopen op afstand niet het maken van winst. Thuiswinkel Waarborg biedt jouw webshop de volgende voordelen.
Thuiswinkel.org Hét keurmerk voor webwinkels.
Ik wil lid worden Zoeken in de ledenlijst Klacht indienen Contact Thuiswinkel.org. Helpt je verder met e-commerce! We komen op voor e-commerce in Den Haag en Brussel doen onderzoek en delen kennis. Met het Thuiswinkel Waarborg en Reviews helpen we consumenten bij het kiezen van veilige én klantvriendelijke webshops. Zo verbeteren wij de positie van online retail in Nederland en daarbuiten. Actueel bekijk onze nieuwe vacatures! Zoek in onze ledenlijst. Zoek in onze ledenlijst. Klacht over een webwinkel? Thuiswinkel.org helpt graag vul het klachtenformulier in! Het einde van online winkelen.
Thuiswinkel Waarborg Vergelijk online betalen.
Daarnaast behartigt Thuiswinkel.org de belangen van haar leden op nationaal en internationaal niveau bevordert het vertrouwen in kopen op afstand en zorgt voor kennis en informatie-uitwisseling over de branche. Het Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Momenteel zijn er meer dan 1800 gecertificeerde webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren. Het waarborg functioneert niet als veiligheidscertificaat en is geen garantiefonds. Waarom kiezen voor Thuiswinkel Waarborg? Het Thuiswinkel Waarborg is een van de weinige inhoudelijke keurmerken waar een webwinkel écht iets voor moet doen om het te verkrijgen.
Contact Thuiswinkel.org.
Aanmelden voor onze nieuwsbrief. Klacht over een webshop? Vul het klachtenformulier in. Bij Thuiswinkel Waarborg kun je rekenen op gedegen klachtenbemiddeling en er is een onafhankelijke geschillencommissie. Heb je een webwinkel gezien met het Thuiswinkel Waarborg-logo en staat de webwinkel niet in de ledenlijst vermeld? Dan gebruikt de webwinkel het logo onterecht.
Keurmerken webwinkels Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Ook gebruiken zij geen algemene voorwaarden die zijn afgesproken met de Consumentenbond. Thuiswinkel Keurmerk is makkelijk te verwarren met Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk. Het is niet vreemd dat er zo veel keurmerken zijn want iedereen kan een keurmerk beginnen. Keurmerken soms lege huls. Het is niet vreemd dat er zo veel keurmerken zijn want iedereen kan een keurmerk beginnen. Omdat geen controle plaatsvindt en iedereen een keurmerk kan beginnen kan een webwinkelkeurmerk een lege huls zijn. Vertrouw daarom niet blind op een keurmerk en gebruik deze checklist om te beoordelen of een webwinkel betrouwbaar is. Het moment dat je echt iets aan een keurmerk kunt hebben is als er iets misgaat.
Thuiswinkel Waarborg Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Thuiswinkel Waarborg bestaat sinds 2001 en is een keurmerk voor winkels die via het internet verkopen in Nederland. Onder andere Bol.com en Wehkamp maar daarnaast ook veel kleine online winkels maken er gebruik van. In totaal zijn er eind 2014 zo'n 2200 ondernemingen die het label mogen gebruiken. 5 Nationale Thuiswinkel Awards. Thuiswinkel Waarborg is een initiatief van de Belangenvereniging Thuiswinkel.org. Deze vereniging is in 2000 opgericht door 38 belanghebbende bedrijven en was het formele samengaan van twee bestaande verenigingen de Nederlandse Postorderbond en de Online Winkeliersvereniging in oprichting.
Consumenten Thuiswinkel.org.
Zoek in onze ledenlijst. Check hét online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet en regelgeving veiligheid en financiële stabiliteit mogen webshops ons keurmerk voeren. Zo weet je zeker dat je zaken doet met een betrouwbare webwinkel. Alles over het Thuiswinkel Waarborg. Tips voor veilig online shoppen. Je weet bij wie je koopt. Ondersteund door de Consumentenbond. Klacht over een webshop? Vul het klachtenformulier in.
Wat is Thuiswinkel Waarborg? Thuiswinkel.org.
Thuiswinkel Waarborg wat houdt het in? Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Momenteel zijn er meer dan 2.200 webwinkels aangesloten. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Thuiswinkel.org is de uitgever van het keurmerk. Je mag erop rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk betrouwbare webshops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wetgeving veiligheid financiële stabiliteit. Alle leden worden jaarlijks gecertificeerd. De zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg.

Contacteer ons